#"bugünlerde en çok huzura

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip) 04:46

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip)

Seni Çok Seveceğim İnsanoğlu iyi olmak için Cehenneme muhtaç ne yazık Oysa dünya kötü olmak için Zannettiğinden çok daha küçük Sen farklısın fıtratın farklı Niyetin iyi ey sevgili Saçının teli nefesinin sesi Melekle..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Erdoğan Atılan Başlık Terbiyesizliktir  Seviyesizliktir 01:49

Erdoğan Atılan Başlık Terbiyesizliktir Seviyesizliktir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karargah rahatsız haberi yle ilgili, Burada yapılan çok açık net söylüyorum; atılan başlık bir terbiyesizliktir, seviyesizliktir. dedi...

Trump'ı Protesto Etmek İçin Törene Katılmayan ve En İyi Yabancı Film Oscar'ını Alan Farhadi'den Mektup 01:56

Trump'ı Protesto Etmek İçin Törene Katılmayan ve En İyi Yabancı Film O

İranlı yönetmen Asghar Farhadi Satıcı - The Salesman filmi ile En iyi yabancı film ödülünü kazandı. Trump'ın çok tartışılan mülteci politikalarını insanlık dışı olarak niteleyen yönetmen, protesto amaçlı Oscar töreni..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 01:48

Davaro Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Kemal Sunal, Şener Şen , Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı, Davaro filmin en duygusal sahnelerinden biridir. Memo, Cano'sunu özlemiştir ve o yürek yangınıyla Ölürsem Kabrime Gelme şarkısını söyl..

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız 01:08

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız

Ben, Londra'daki siyasetçilerin bazılarının Avrupa Birliği'nden ayrılmanın ne anlama geldiğini anlayamadıkları düşüncesindeyim. Bunun anlamı yalnızlıktır. Yani yalnız kalmak demektir Bu sözler, Avrupa Parlamentosu'nun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı 13:40

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Bahar Candan, Maryam Haeri'nin kombinini konseptine uygun bulmayınca dün çok iyi anlaştığı Tuğçe Ekim bu konuda Bahar'a nasıl katıldım de..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler! 15:58

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Bahar Candan yeni yarışmacı Damla Gezen'den büyük olduğunu belirtince ikili arasında kavga çıktı. Bahar daha sonra bugün çok mutlu olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş & İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim 04:00

Ebru Gündeş & İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim

Ebru Gündes, çok begendim bir ses, harika yorumu ve düetiyle, Ibrahim Tatlises ile beraber Ibo Show programinda Ben Insan Degilmiyim sarkisini seslendirdi. Super yorum!..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadın Ve Erkek Alışveriş Farkını Temsilen! 00:46

Kadın Ve Erkek Alışveriş Farkını Temsilen!

Bunu çok sevdim ama 5 dükkana daha bakalım diyen kadınlara karşı sar abi şunu! diyen erkeklerin alışveriş mantığını özetleyen bir av hikayesi.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama 00:57

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, Abdullah Gül aday olursa değerlendiririz açıklamalarına AK Parti'den ilk yanıt geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Tu..

Kemal Doğuludan Tuğçe Ekime Şarkılı Gönderme! 07:38

Kemal Doğuludan Tuğçe Ekime Şarkılı Gönderme!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde Tuğçe Ekim jüri karşısına geçince Kemal Doğulu, Hande Yener'in Kırmızı adlı şarkısıyla Tuğçe'yi karşıladı. Kemal Doğulu şarkıdan sonra Tuğçe'..

  • ANKA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamzeden Merve Sevine Şok Sözler! Senin Kadar Geniş 10:33

Gamzeden Merve Sevine Şok Sözler! Senin Kadar Geniş

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde Gamze Taşkın, Simay Tokatlı'ya biz kıyafet bulamıyoruz sen yanındakileride giydirmişsin deyince Merve Sevin moda programındayız ve kıyaf..

  • ANKA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dizide Öpüşmek Zor Oluyor mu 01:20

Dizide Öpüşmek Zor Oluyor mu

Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017 Cuma'da yayınlanan bölümünde Beyaz Kağıt Soruları ndan Dizi çekerken öpüşmek zor oluyor mu? sorusunu Demet Özdemir ve Furkan Palalı'ya sordu, Demet Özdemir'in cevabı herkesi çok güldürdü.....

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Furkan Kızılay Katıldığı Programı Yerden Yere Vurdu 03:15

Furkan Kızılay Katıldığı Programı Yerden Yere Vurdu

Geçen hafta elenen Furkan Kızılay, 'Survivor Panoroma'ya katıldı. Programa daha önce katılan kişilerin yarışmacıların kaderiyle oynadıklarını belirterek sert eleştirilerde bulundu.Hakan Hatipoğlu ve Tuğba Algül'ün sunduğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesaretiniz Varsa Türkiye'de Yapın Diyenlere İnat 00:23

Cesaretiniz Varsa Türkiye'de Yapın Diyenlere İnat

Son zamanlarda bazı paylaşım sitelerinde yayınlanan, altına ulan yurt dışında çok hoşgörülü insanlar hicbi tepki yok Yiyosa Türkiye' de yapın bak noluyo şeklinde yorumlar alan videonun Türk gencine yaptığı baskılar s..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Bana Da Mı Zil! 01:42

Beyaz Show - Bana Da Mı Zil!

Beyaz, Dedemin Fişi filmi ile ilgili güzel cümle kurmaya çalışırken Aziz Hoca'nın (Ali Sunal) oyunu kesen ziline maruz kaldı... Beyaz'ın Bana da mı zil? cümlesi ve Ali Sunal ile aralarında geçen tatlı atışmalar stüdy..

  • ANKA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat'tan Özde'ye Doğum Günü Sürprizi Seyredelim Farkıyla 00:59

Murat'tan Özde'ye Doğum Günü Sürprizi Seyredelim Farkıyla

Murat'ın sevdiği kıza doğum günü sürprizi hazırladık.♥ Doğum Günün Kutlu Olsun Özde ♥ Murat Seni Gerçekten Çok Seviyor ♥ Seyredelim Farkıyla İzliyoruz..

80'lik Dede 3 Bin Metreden Aşağı Atladı! 00:48

80'lik Dede 3 Bin Metreden Aşağı Atladı!

Hayattaki en büyük hayali bir kez paraşütle atlamak olan Bosnalı Spasoje Vasilic, bu hayalini 82 yaşında gerçekleştirdi. Vasilic: Gökyüzünden aşağı bakmak inanılmazdı dedi. Vasilic'in paraşüt öğretmeni Cajic: Spasoje,..

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru 02:56

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına Türkçede kelimeler en çok hangi harfle başlar? sorusu damga vurdu. Uzun süre cevap verip vermemekte zorlanan yarışmacı, kazandığı 30 bin TL'yi riske etmedi ve Ç..

Hale Soygazi Sunucu Hanım Dedi  Seda Sayan Çıldırdı 03:20

Hale Soygazi Sunucu Hanım Dedi Seda Sayan Çıldırdı

Seda Sayan; Hale Soygazi'nin, Seda Sayan hakkında sunucu hanım lafına cevap verdi ve Çok ayıp oluyor, maksadınızı aşıyorsunuz. sert açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.335 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zengin Ve Budala Olmak 00:48

Zengin Ve Budala Olmak

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

O İlk Bakışma 00:41

O İlk Bakışma

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..

Zengin Züppe 00:33

Zengin Züppe

1968, Tahran. 'Şah' Muhammet Rıza Pehlevi döneminde iki genç. El ele ve mutlu gibiler. Keşke her şey göründüğü gibi olsa. Ayten Senden düğün dernek isteyen mi var? Mütevazı bir nikâh bana yeter de artar bile diye yırtı..